A101’in 80 Bin TL’lik Tekne Satması Sosyal Medyada Gündem Oldu 

Türkiye’nin en büyük mağaza zincirlerinden biri olan A101’in yakın zamanda bir tekne satışa çıkaracağı ortaya çıktı. 79.999 TL’lik bir fiyata sahip olan teknenin satışı, sosyal medyada gündem oldu.

Hepimizin bildiği ülkemizde her alanda yaşanan fiyat artışları, artık herhangi bir ürünün satın alınmasını zorlaştırıyor. Bu sebeple de vatandaşlar indirimli ürünleri kovalamaya çalışıyor. Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden biri olan A101 de farklı cihazları indirimli olarak satışa sunmasıyla biliniyor.

Dev mağaza, geçtiğimiz aylarda iPhone 13’ü piyasadan 2000 TL daha ucuza satışa çıkarmıştı. Ayrıca, diğer uygun fiyatlı elektronik cihazlar da mağazaya geliyordu. Ancak şimdi gelen haberler A101’in yakın zamanda oldukça farklı bir ürün satışa çıkaracağını ortaya koydu.  

A101’in 11 Ağustos Perşembe günü satışa çıkaracağı ürünleri içeren bir broşür, mağazada tekne satılacağını ortaya koydu. Broşürde teknenin sahip olduğu özelliklere yer verilirken taksitsiz 79.999 TL’ye taksitli ise 83.199 TL’ye satışa sunulacağı görüldü. Bunun yanı sıra motorun ürüne dahil olmadığı da vurgulandı.

Farklı ürünlerle karşımıza çıkan A101’in yaklaşık 80 bin liraya tekne satmaya başlaması sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı, dev mağazanın bu tarz bir ürün satmasıyla ilgili düşüncelerini dile getirdi.

A101’in geçtiğimiz aylarda da bu tarz bir ürün sattığını belirtelim. 30 Haziran 2022 tarihli bir katalog, mağazada 21.999 TL değerinde fiber tekne satıldığını göstermişti.

Kaynak : Webtekno

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.